joi, 30 decembrie 2010

Review:Fond de ten Revlon Custom Creations

M-am gandit sa fac un review la fondul de ten nou,pe care mi l-am achizitionat de la Andrada. Sincer, il ador pur si simplu.Ieri cand am fost la mall cu Alice,imediat mi'a dat fondul de ten pe care il asteptam cu nerabdare. Eram foarte incantata cand m-a anuntat ca a venit comanda de la Andrada.

Ce spun ei:
Are 5 nuante intr-un singur produs. Prin rasucirea capacului, continutul celor 2 containere se amesteca obtinandu-se nuanta dorita.
Contine vitaminele C si E, extracte de plante, ceai verde, gingko biloba, ginseng. Are putere medie-mare de acoperire, confera luminozitate si protectie. Protectie solara SPF 15 UVA/UVB.
Este recomandat tuturor tipurilor de ten si nu contine parfum.

Ce spun eu:
Este un fond de ten cu acoperie medie, de tip crema care se aplica foarte bine si cu degetele, sau cu un buretel umed. Imi place ca dupa 10 ore tenul meu arata la fel de fresh ca la inceput.

Liana's First Giveaway


Hello girls!

Liana organizeaza un giveaway.Pentru a participa intrati aici


vineri, 24 decembrie 2010

Merry X-mas!


Ps: e bradutul meu :d




Un ren cu nasul rosu, cum e fesul lu' Mosu ... Un mos cu barba alba ce bate la ferestre Vine sa iti aduca o noapte instelata - o noapte de poveste.

Nu-ti voi dori nici masa-mbelsugata, nici multa bogatie, nici viata fara griji, sau 1000 de ani... M-am tot gandit la ce sa iti doresc:

Sa fii iubit, si sa iubesti,
Sa primesti tot ce-ti doresti
Multa fericire, multa sanatate
Mosul pentru tine sa vina cu de toate

Craciun fericit si La multi ani!

miercuri, 22 decembrie 2010

Review: Fond de ten Vichy & Lip Glaze Kiko

Hey girls!

In ultimele zile,am fost plecata mai mereu.Am fost la shopping with my mom si mi'am achizionat cate ceva. Mi-am cumparat un fond de ten Vichy [ in ultimu timp cred ca mi'am cumparat multe produse de la Vichy pana si demachiantul care il ador] si un gloss de buze. Imi plac foarte mult si sunt produsele mele preferate.

Fondul de ten Vichy
Ce imi place mie la el este textura de crema care se intinde usor pe piele si faptul ca este economic, adica iti ajung cateva picaturi de fon de ten ca sa acoperi toata fata.
Se aplica, bineinteles, peste crema de zi, dupa ce tenul este curatat.Am auzit ca multa lume se plang de produsele Vichy de ingrijire a pielii, gen creme de fata, spunand ca s-au trezit cu bube chiar dupa prima utilizare, dar eu de fondul de ten Norma Teint sunt foarte multumita, iar cand mi se va termina cred ca o sa-mi cumpar altul la fel.
In afara de textura, la Vichy Norma Teint imi mai place faptul ca po
t aplica o culoare cu cateva tonuri mai inchisa decat cea naturala, fara sa ramana pete si sa se observe ca nu e culoarea reala a pielii mele. De exemplu, acum folosesc nuanta 25 Nude (Clair), eu avand tenul putin inchis,adica mediu, si se uniformizeaza perfect, oferind un aspect mat, foarte frumos.Este prezentat ca fiind rezistent la sebum, dar aici trebuie sa spun ca nu-i asa; daca ai tenul gras, acesta va arata mat doar un timp dupa aplicarea fondului de ten, dupa cateva ore luciul revenind, fiind necesara o usoara tamponare pentru indepartarea lui.Sincer,vi-l recomand calduros. Este un fond de ten destul de bun pentru cei care au probleme cu acneea,iar fdt Vichy este bun numai pentru asa ceva.

Verificaţi ortografia











Lip Glaze Kiko
Si despre acest produs sunt multumita.Mi l'am cumparat datorita mamei mele.Imi place la el faptul ca,indiferent de alte produse,produsele cosmetice Kiko sunt destul de deosebite, foarte atractive si au un randament bun.Recunosc ca,prima data cand l-am vazut in magazin,ma uitam destul de urat la el.Avea culoarea mov si odata ce eu nu ma dau cu gloss`uri sau rujuri mov,mi'am zis ca nu cumpar asa ceva.Dar mama fiind asa de hotarata sa'l vada, mi'am propus sa'l testez si eu.
Am fost destul de uimita datorita faptului ca era de culoarea buzelor. [:))] Si in plus,eu de exemplu,ma dau foarte putin si rezista cam 2-3 ore pe buze. I like it!

Exista multe culori de lip glaze:


  • 02 Dark Purple
  • 06 Lilac
  • 07 Coral Pink
  • 12 Light Beige
  • 13 Caffellatte
  • 14 Natural roz
  • 15 luminoase de culoare roz
  • 16 zmeură
  • 17 Rose Quartz
  • 01 Beige

miercuri, 8 decembrie 2010

Amazing sunset



Hello girls!
Azi,m-am decis sa fac un make-up destul de simplu.Este un machiaj pe care il poti purta ziua.M-am inspirat dupa o imagine pe care o aveam in calculator. :)
Sper sa va placa. And...I forward your views.











































































Produse folosite:
  • Nuantele oo1 si 002 din paleta de culori de la Baolinshi
  • Nuanta 003 "Eye shadow ES080" de la Glamour
  • Nuanta 004 din paleta de culori de la Fragolina Cosmetica
  • Tus pentru ochi de la Baolinshi

Si sa mentionez faptul ca nu ma pensez.:d Asa sunt sprancenele mele.Stiu ca multe dintre voi probabil credeti ca uit sa ma pensez sau ceva de genul.Dar adevarul este ca sunt sprancenele mele naturale.Iar parul il am cret.Dar ca de obicei,eu nu tin seama de vorbele mamei mele si il indrept cu placa.:d



marți, 7 decembrie 2010

Test-Rimeluri


Hei girls!

Imi pare rau ca nu am postat nimic in ultimele zile,dar am fost foarte ocupata cu scoala.In ultimul timp,am foarte mult de invatat plus ca sunt si la scoala de soferi. :)
So,m-am gandit sa fac un review la rimeluri.Mi-am achizitionat si 2 rimeluri,acestea fiind rimelul de la Astor: Volume Artist si rimelul de la Maybelline: the Falsies Volum Express.



Inainte de aplicare:




















Mascara Astor: Volume Artist






















L`oreal: Volume Shocking

























Maybelline-the Falsies Volum






















Cel mai mult mi'a placut rimelul Astor Volume Artist.În mod ciudat, mie mi se pare că mai mult lungeşte decât oferă volum, dar depinde de genele fiecăreia. Pe ale mele le face faine şi nu pare diferit de unele produse high-end încercate.

Printre alte avantaje pe care le-am observat la acest rimel este faptul că la finalul zilei nu am ochi de raton, adică nu se scurge şi nici nu înnegreşte pielea de sub ochi, cum fac unele produse.

Când scoţi periuţa din tub simţi că are o “pâlnie” la gură care curăţă periuţa de eventualul exces de produs şi care cred că reduce şi pătrunderea aerului în tub. Un alt punct pozitiv, căci mie nu-mi place să stau să şterg periodic excesul de produs pe şerveţel.