luni, 31 ianuarie 2011

Review Sampon&Balsam Syoss


Azi m'am gandit sa fac un mic review despre Samponul si balsamul Syoss.Eu cateva saptamani ma spal cu acest minunat sampon.Nu folosesc alte sampoane decat acesta.Este un sampon destul de bun si chiar repara parul.Eu uneori folosesc Syoss Anti`Dandruff sau Syoss Repair. Imi plac amandoua pentru ca :
  • Are un miros foarte placut care se mentine.
  • Face parte din gama profesionala de ingrijire a parului.
  • Cu o cantitate mica acoperi intregul scalp.
  • Am parul gras si de cate ori ma spal imi face parul matasos si foarte fin la atingere
Balsamul il tin doar 5mi
nute pe par. Normal ar trebui sa`
l tin doar 2minute asa cum spun instructiunile de utilizare,dar pentru un efect mai mare prefer sa`l tin mai mult. De cand folosesc gama Syoss,pot sa zic ca parul meu numai este degradat.Inainte il aveam destul de aspru iar acum il am asa de moale :x
In curand o sa`mi cumpar si spray`ul de la Syoss.Cam asa arata parul meu acum:d.

Voi folositi gama Syoss?

Va puup!

joi, 27 ianuarie 2011

Review Paleta de 120 de culori


Heii lady`!

Azi sunt fooooarte hhappppy. De mult timp vroiam sa`mi cumpar paleta de 120 de culori.De ceva timp,mi`am strans banutii ca sa`mi cumpar paleta,si uite ca mi`am indeplinit dorinta:d.
Am gasit aceasta paleta de 120 de culori de la Octav .Are lucruri destul de frumoase,precum si pensule,paleta de 78,paleta de 20 anticearcan,paleta 10 blushuri si multe altele. In viitor, cred ca o sa`mi cumpar si pensulele:d. Si sincer,chiar va recomand site`ul lui Octav,pentru ca este de incredere.
Imi place varietatea de nuante a culorilor,cu care sa te poti juca in nestire .:))

Fardurile sunt pigmentate bine, imi place că sunt “hidratate”, se vede că sunt “proaspete”, nu sunt uscate sa se imprastie prin jur, cand bagi pensula sau

aplicatorul in ele.Imi place panglicuta aceea de care poţi sa ridici fara sa te chinui prima paleta de farduri de pe cealalta, deoarece sunt asezate una peste cealalta când inchizi cutia, nu ca în imaginea de aici.Culorile rezista, nu se aduna, nu isi pierd din intensitate, I just love them. Potrivite pentru un machiaj pentru orice ocazie..Si ma buuucuur ca am cumparat`o de la el:d.

So,sa va arat si cateva poze. ;;)








vineri, 21 ianuarie 2011

EOTD: Deep Blue

Heii girls!

Cu toate ca,culoarea mea preferata este albastru, am pregatit un machiaj pe baza asta.Siiiiiii mi`a placut cum mi`a iesit . :x Aproape ca seamana cu machiajul Alexandrei Stan din videoclipul Mr.Saxobeat.
Sper sa va placa si voua`. Pupici :*












sâmbătă, 15 ianuarie 2011

DRAGONFLY'S GIVEAWAY


Ladies, Dragonfly`s Accessories organizeaza un super giveaway. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati un click aici si sa va inscrieti. ;;)
Premiul consta in 2perechi de cercelusi super draguuuti si un inel reglabil.

Puupici:*

"Stylish Blogger Award"


Hei ladyes`!

Ma uitam si eu prin listele mele de bloguri.Ma uitam in special pe blogul lu' Alice cand am vazut ca m`a mentionat si pe mine. :d
Am obsevat ca acest award are cateva reguli pe care trebuie sa le respect.Anyway,sa incepem`. :))

Reguli:
-sa spun 7 lucruri despre mine si sa nominalizez alte 15 bloguri.

1.sunt fana tricourilor :)) ador sa am multe tricouri in garderoba mea.
2.imi plac desenele animate :d. mai ales "tom& jerry","chowder" si "johnny test" .
3.citesc multe carti [:x] imi pare rau ca nu am fost asa si in copilarie.
4. pana la varsta de 12 ani am facut balet. si regret faptul ca m`am lasat. :-L
5. am o colectie de articole de medicina. :D. nu stiu de ce ma pasioneaza sa am dosare pline numai de experimente si toate bolile organismului uman.
6. daca ar fi sa aleg o persoana care ma cunoaste cel mai bine, cred ca aceea ar fi cea mai buna prietena a mea Alice.De multe ori gandim aceleasi lucruri si avem aceleasi idei.
7. inainte nu eram intr`o relatie buna cu mama,dar de ceva timp am o relatie foarte buna cu ea.

Blogurile pe care le nominalizez sunt:

miercuri, 12 ianuarie 2011

Tips: Pasi pentru un ten mai curat

Hey ladies`!

In ultimul timp nu am mai intrat deloc pe blog.Imi cer scuze pentru asta,dar am avut cateva probleme de sanatate si am fost internata in spital.I know,pretty bad :)).
So,m`am gandit sa scriu cateva sfaturi pentru intretinerea tenului.Azi am citit dintr`o revista si mi`am propus sa fac un mic rezumat cu cate ceva despre intretinerea tenului curat.Multe fete dintre noi urasc cosurile si vrem un ten cat mai luminos.
Sper sa va fie de folos aceste informatii`.Pupici :*:*

1.Curatarea si demachierea tenului.

Pentru a indeparta impuritatile [praf,celule moarte,transpiratie,machiaj,microbi] de pe fata si pentru a evita aparitia cosurilor,curata`ti tenul dimineata si seara,folosind un produs special pentru asa ceva.In general,produs/lotiunea de curatare depinde de tipul de ten si de problemele pe care le are.Trebuie sa tinem cont de textura produsului,de varsta careia ii este destinat si de modul in care se utilizeaza.
Iata cateva produse pe care le folosesc eu:
  1. Gel de exfoliere Clean&Clear -acest gel de exfoliere nu numai ca indeparteaza murdaria, sebumul si impuritatile, dar confera tenului un aspect matifiant intreaga zi.
  2. Lapte demachiant Virginia cu spirulina,catina,germeni de grau- acesta hraneste,regenereaza,hidrateaza si curata epiderma.Este potrivit pentru toate tipurile de ten.Deh,in general eu folosesc multe produse de la plafar. :D
  3. Gel de curatare/tonic Normaderm de la Vichy`

2 .Protejarea tenului

Majoritatea dintre noi,adolescentele au tenul gras si se confrunta cu problemele lui.Este bine ca pentru a curata aces tip de ten,sa folosesti un produs care sa elimine excesul de sebum,fara sa agreseze pielea.
Daca ai un ten preponderent acneic,este recomandat sa folosesti un produs care are proprietatea de a preintampina aparitia cosurilor si a proteja tenul.

Produse pentru protejarea tenului:
  • Gel peeling trisferic pentru spalare Iwostin Purritin
De multe ori,eu folosesc impotriva punctelor negre si a cosurilor zilnic remedii care sa deschida porii infundati (bai de abur).

3. Tratarea tenului

De cele mai multe ori nu reusim sa prevenim cosurile si aceastea ne creeaza probleme destuli de mari.De aceea este mai bine sa folosim un tratament local.

Produse:
Stick impotriva cosurilor: Nivea Visage Young.

Checklist
Nu uitati ca trebuie sa ne asiguram ca produsul pe care il folosim pentru curatarea fetei sa aibe specificat pe eticheta urmatoarele proprietati:
  • nu contine ulei
  • nu irita pielea
  • nu contine parfum