miercuri, 20 octombrie 2010

Un nou inceput


Iata ca a venit si toamna si totodata a inceput si scoala.
O adiere sublima anunta sosirea toamnei, in caleasca ei de frunze moarte , imbracata cu o rochie tesuta cu fire de aur, pe cap poarta o cununa batuta in pietre scumpe in forma de fructe.Plimbandu`ma pe strada,observ cum totul este pustiu.Bancile din parc sunt pustii si ele,care eu eram obisnuita sa vad parcul plin de oameni,copii care faceau galagie si se jucau si fluturii care se plimbau din floare`n floare.
De doua zile,ploua intr`una.Iar de la inceputul lunii,vremea s`a schimbat radical.De la zilele calduroase si lungi pana la zile friguroase si scurte.Cam nasol.Totul este prea pustiu pentru mine.
In fiecare zi cand ma duc la scoala,trebuie sa ma imbrac gros.Ma obisnuisem cu zilele calduroase in care puteam purta vara un tricou si un pantalon scurt.Iar acum trebuie sa ma dezobisnuiesc.Ma imbrac intr`un pulover,un blug si un palton grosut pe mine iar la baza gatului o esarfa rosie cu carouri.
Un alt motiv pentru care ma imbrac gros,este faptul ca in clasa este frig.E frig mai rau ca afara.Nu dau drumu la caldura ca vezi dom`le fac economie.Ca deh,e criza.
Chiar daca urasc sa recunosc,in prisma faptului ca e frig in clasa,totusi imi place sa vin la scoala.In fiecare zi se petrece ceva nou.Caterinca la ore,perle spuse de profi si elevi,se mai sparge cate`un geam,cate`o usa...ca deh,asa e frumos.Asa e datina la noi.[:))]
Si n`am mentionat ca sunt clasa a 12a. Cel mai nasol an.Poate ca si cel mai amuzant.Chiar imi pare rau ca se termina totul.Pur si simplu m`am obisnuit cu toti colegii in ciuda tuturor faptelor bune si rele.Atatea povesti,atatea momente petrecute cu ei la scoala,in excursii,in vacanta.. astea`s cele mai frumoase momente din viata unui licean. 'Stiu ca unora nu le pasa de asta,dar pentru mine conteaza .
Poate ca in viitorul apropiat,o sa fim cu totii impreuna.Chiar daca exista in ziua de azi o tehnologie avansata prin care putem vorbi.Dar conteaza dialogul` "face`to`face". Asa ne exprimam mai liber.

Un comentariu: