marți, 7 decembrie 2010

Test-Rimeluri


Hei girls!

Imi pare rau ca nu am postat nimic in ultimele zile,dar am fost foarte ocupata cu scoala.In ultimul timp,am foarte mult de invatat plus ca sunt si la scoala de soferi. :)
So,m-am gandit sa fac un review la rimeluri.Mi-am achizitionat si 2 rimeluri,acestea fiind rimelul de la Astor: Volume Artist si rimelul de la Maybelline: the Falsies Volum Express.



Inainte de aplicare:




















Mascara Astor: Volume Artist






















L`oreal: Volume Shocking

























Maybelline-the Falsies Volum






















Cel mai mult mi'a placut rimelul Astor Volume Artist.În mod ciudat, mie mi se pare că mai mult lungeşte decât oferă volum, dar depinde de genele fiecăreia. Pe ale mele le face faine şi nu pare diferit de unele produse high-end încercate.

Printre alte avantaje pe care le-am observat la acest rimel este faptul că la finalul zilei nu am ochi de raton, adică nu se scurge şi nici nu înnegreşte pielea de sub ochi, cum fac unele produse.

Când scoţi periuţa din tub simţi că are o “pâlnie” la gură care curăţă periuţa de eventualul exces de produs şi care cred că reduce şi pătrunderea aerului în tub. Un alt punct pozitiv, căci mie nu-mi place să stau să şterg periodic excesul de produs pe şerveţel.

2 comentarii: